PROJECTE - PRIMER

SENSIBILITZACIÓ, FORMACIÓ I REPARTIMENT DE COMPRESES:

Actualment les adolescents no van a escola quan tenen el període. Això els comporta un greu endarreriment en la seva formació escolar. L’absentisme és degut; en part a la vergonya i en part al desconeixem per l’educació rebuda. Les adolescents i totes les demés dones usen com a compreses samarretes antigues, deixalles de les escombraries i fins i tot fulles de plataner. Una iniciativa d'una parella Canadenca ha obert un taller per confeccionar aquestes compreses. El taller el composen noies que amb el sou es permeten una educació superior.



El valor de venta al públic és d'uns 2€. La nostra intenció és aconseguir aquest primer pack gratuïtament i acompanyar-lo d'una formació per dones locals. La intenció final és que elles mateixes, a l'any següent, adquireixin de nou el pac i el promocionin a la seva zona. Les dones locals que fan la formació també seran les encarregades de vendre les compreses amb un benefici personal de 10 cèntims d’€.

PRESSUPOST DE MATERIAL PER ARRIBAR A 500 ADOLESCENTS: 1.000€
PRESSUPOST PER LES DONES QUE FA LA VENTA I LA FORMACIÓ: 100€
TOTAL PRESSUPOST: 1.100€


Irrisori, oi? Només 1.100€ per a millorar la qualitat de vida de 500 joves que alhora formaran a tota la següent generació. I al final ho apendran i ho faran tots sols sense supervisió.

ENS AJUDES SI US PLAU?

REFRANY AFRICÀ:

Educa un noi i eduques a una persona. Educa a una noia i eduques a una família.